A CsobáncHáz Kft. megalapításának ötlete már egy ideje érlelődött bennünk, mielőtt létrehoztuk. E közös projekt komolyságáért két sikeres magyar vállalkozás, a Jánház Kft. és a Vektorbau Invest Kft. is szavatol, mely cégek szakmaiságban, szellemiségben, erőforrásokban és financiálisan is az új elképzelések mögött állnak. Mindkét vállalkozás neve nagyon jól cseng a mai magyar építőipar piacán, számtalan elégedett partnerrel, jó referenciákkal a hátuk mögött. 

Bővebben az anyacégekről:

 

JÁNHÁZ Kft.


A JÁNHÁZ Kft. magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, amely 2002-ben alakult. Egy nappali szoba hátsó részéből indult egy kis iroda, ami ma már három telephelyen is működik és jelenleg is bővül. 
Megalapítása óta célja, hogy minőségi építőanyagokat és ehhez tartozó széleskörű szolgáltatást nyújtson és ezáltal folyamatosan bővítse elégedett ügyfélkörét.

 

Telephelyek:

 

Zalaszentgrót
Kis- és nagykereskedelmi tevékenység működik. A központi iroda itt található, ahol javarészt a koordinációs és az ügyviteli tevékenység folyik.

 

Tapolca
Kiskereskedelmi egységként 2008-ban korszerű üzletként nyílt meg.

 

Keszthely
Szintén kiskereskedelem folyik, és egy teljesen új korszerű telep 2011-ben nyitotta meg a kapuit.

 

Tulajdonosok: Cserép János és felesége, Cserépné Kláricz Andrea

 

Vektorbau Invest Kft.

 

A Vektorbau Invest KFT 2008-ban alakult, két testvér által, akik az addigi céges tapasztalataikat és építészmérnökként szerzett tudásukat is egyesítették ebben a cégben.
A társaság szinte minden építőipari szakmában saját szakember gárdával rendelkezik. Az ő szakmai tudásuk, tapasztalatuk a nagyobb volumenű munkák esetén alvállalkozókkal kerül kiegészítésre. 
A vállalkozás tevékenysége az építőipari kivitelezés teljes vertikumát felöleli. Ennek megfelelően magasépítő, szakipari, épületgépészeti, villanyszerelési tevékenységet is folytat. A vállalkozást a szükség szerinti kivitelezéshez kapcsolódó tervezés, valamint az építőipari anyagok forgalmazása is jellemzi. A cég megalakulásától kezdve törekszik a határidőben történő, precíz és minőségi munkavégzés feltételeinek megteremtésére.
A társaság anyagi helyzete stabil, a megrendelések és az árbevételek folyamatosak, melyek leginkább e széles tevékenységi spektrumnak köszönhetőek.

 

Tulajdonosok a Soós testvérek: Soós Attila és Soós Norbert

 

Kérj ajánlatot a csobanchaz.ertekesites@gmail.com-on, vagy a +3670 705 6220 telefonszámon!